Меню сайта
Форма входа

Поиск
Интернет-конкурс моделистов Среда, 14.11.2018, 06:22
Приветствую Вас Гость | RSS
 
 Jose Luis Lopez Ruiz
Jose Luis Lopez Ruiz. Судья из Испании


Вопрос:1) Как долго занимаетесь моделизмом?
Question:1)How long are you in hobby?
Ответ:1) Мой отец был моделистом. Во всяком случае, я начал серьезно заниматься бронетехникой с2008года.
Аnswer:1) My father was a modeller ... so .... :). Anyway, I started seriously to make AFV kits on 2008.
Вопрос:2) Как относятся к вашему хобби ваши родные?
Question:2) What your family (relatives) think about your passion?
Ответ:2) Я думаю жена счастлива, ведь я нахожусь больше дома, а не пью пиво.
Аnswer2):I can say that my wife is happy because I stay at home making kits instead having beers with my friends!


Вопрос:3) Помните ли вы свою первую модель.?
Question:3) What was your first kit?
Ответ:3) По моему это был самолет фирмы Matchbox, кажется Skyhawk.
Аnswer:3) Not sure but probably a 1/72 aircraft from Matchbox... may be the Skyhawk?
Вопрос:4) Есть ли в вашем городе клуб.?
Question:4) Do you have a local club in your city?
Ответ:4) Я принадлежу группе моделистов под названием "Panzetakorps". Очень хорошая компания.
Аnswer:4) Not actually, but I belong to a modeller mafia gang called "Panzetakorps". A chaotic but wonderful group of friends!


Вопрос:5) В каких конкурсах принимали участие.?
Question:5) Have you taken part in contest?
Ответ:5) Я принимал участие в конкурсах. Смотря модели в живую это лучшая помощь в своем обучении.
Аnswer:5) I used to take part on contest, but actually, I don´t cause the economic crisis. Watching models "on live" is the best way to learn. I really encourage modellers to go to constest and enjoy of the works "on live". And, of course, participation is a way to motivate yourself but not obligatory!

Вопрос:6) Понравилась ли вам идея конкурса в подобном формате.?
Question:6) What do you think about the contest?
Ответ:6) Любая возможность поделиться опытом, это хорошая идея. Весьма интересные работы Русских моделистов, было интересно наблюдать за развитием конкурса.
Аnswer:6) Any chance to share modeller´s works on line is always welcome! And for me, it´s very exciting meeting the works from Russian modellers. Watching the works of the participants, I can say that there´s a Russian´s Way of modelling VERY interesting.



Вопрос:7) Появилось ли желание принять в подобном конкурсе участие.?
Question:7) Would you participate in it? (why, why not?)
Ответ:7) Я предпочитаю конкурсы в живую. На фотографиях очень сложно добиться объективности.
Аnswer:7)I love to participate in contest but not on on-line contest. Why? Because the pictures we make to our kits not always shows our kits in the right way. A wrongly choosen background, an incorrect illumination, a missregulation of the camera.... can spoil and hide a good work. And, in the other way, a mediocre kit can look impressive using photosolve or any other programs. So, it´s much more complicated to jugde or analyze a kit unless they are professional photos taken with cameras that are not always available to everyone.

Вопрос:8) Нравится ли вам девиз сайта http://contest.ucoz.com/ « МОДЕЛИСТЫ ВСЕХ СТРАН ОБЪЕДИНЯЙТЕСЬ»?
Question:8) What do you think about our motto http://contest.ucoz.com/Modellers of all countries - unite!
Ответ:8) Довольно интересно, отличная идея. Теперь есть доступ ко многим хорошим работам в интернете.
Аnswer:8) Quite successful! A great idea. Internet is the real revolution for modelers. Now we have access to the works of modellers around the world!


Вопрос:9) Ваши пожелания сайту и моделистам принявшим участие в конкурсе.?
Question:9) Your wishes to participants of the contest and website?
Ответ:9) Я хотел бы передать слова сказанные мне моим другом 4 года назад." Найти свой собственный путь в моделизме" . Делайте больше, качественней. А сайту http://contest.ucoz.com/ продолжать в том же духе.
Аnswer:9)´d love to transmit them the same concept that a great modeller told me 4 years ago. Find your way copying your favorite modeller´s work. Once you master the basic techniques and materials, kit by kit, explore and found your own way of modelling. And always finish your kits altough the result is bad. You´ll only learn finishing kits. So, let´s do a lot of kits!. And, for the website .... keep on the good work! And thank you for the effort!
Друзья / Friends
Моделизм в Барнауле



Карта посещений
Copyright "Пластмастер" © 2018
Хостинг от uCoz